אוכל הודי
סיווג:  ספורט
חברים: 44
סוג: ציבורית
הצטרף לקבוצה »
(185) פורום
(22) גלריה
(0) אירועים
(2) סקרים
(44) חברים
(10) כתבות
(0) קבצים
(4) קישורים
(0) מומלצים
דווח על קבוצה
SMS לקבוצה
          עזרה      הגדרות      כניסה     
    אתה נמצא כאן     ראשי    אוכל הודי    פורום         
    
Thali1.jpg על הקבוצה
אוכל הודי מתבסס על מאכלי קטניות וירקות שלידם מוגש לחם או אורז או שניהם, האוכל מתובל עם ג'ינג'ר, שום, פלפלים חריפים, בצל, הל, כורכום, כוזברה, קינמון, ציפורן, כמון, פלפל שחור, גרגירי חרדל, גרגירי שומר, עלי עץ הקארי, תערובות מאסאלה (תערובת המורכבת ממספר תבלינים) ועוד.


הצטרף לקבוצה »
מידע על הקבוצה
הקמה: 4 ספטמבר, 2008
מייסד קבוצה: שרון צ'רי
חברים: 44
גברים: 14, נשים: 30
גיל ממוצע: 41
רמת פעילות: גבוהה
    תצוגת פורום:    שרשור     
    
  • דאל מקאני - תבשיל עדשים שחורות  אורי  |  10:43  30/01/2010 |  קובץ מצורף
    דאל מקאני: תבשיל עם נשמה שחורה
    רינה פושקרנה מכינה דאל מקאני, תבשיל מתובל של עדשים שחורות. מצוין כמנה עיקרית לצמחונים או כתוספת לארוחה בשרית. מנה קלה להכנה, המכילה הרבה חלבון וסיבים תזונתיים

    דאל מקאני - תבשיל עדשים שחורות

      הוספת תגובה   |    dal makhani.jpg      שלח לחבר
    1 מרכיבים ואופן הכנה  אורי  |  10:45  30/01/2010

    דאל מקאני - תבשיל עדשים שחורות

     

    המרכיבים (ל-4 מנות):

    1 כוס עדשים שחורות

    4 כפות שמן זית

     

    2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ

    1 עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות

    1 כפית שום כתוש (אפשר שתיים)

    2-3 כפות רסק עגבניות

    2 כפות חמאה

    1/2כפית כמון

    1 כפית מלח

    1/2 כפית חילבה

    1/2 כפית גראם מסאלה

    1/2 כפית פלפל צ'ילי

    2 כפות ממרח אגוזי קשיו (שלוש כפות אגוזי קשיו + חצי כוס מים ולטחון בבלנדר)

    2 כפות קרם פרש

    1 כף כוסברה קצוצה

     

     

    אופן ההכנה:

    1. משרים את העדשים למשך הלילה. מסננים ושמים בסיר עם 4 כוסות מים, כפית מלח וכפית ג'ינג'ר. מבשלים ברתיחה עדינה כחצי שעה. מניחים בצד.
    2. מחממים שמן בסיר או מחבת עמוקה ומוסיפים את הכמון. מטגנים עד שהוא משחים.
    3. מוסיפים כפית ג'ינג'ר ושום כתוש ומטגנים דקה. מוסיפים את הבצל ומטגנים 2-3 דקות.
    4. מוסיפים את קוביות העגבנייה ורסק העגבניות ומבשלים 3-5 דקות.
    5. מוסיפים מלח, גראם מסאלה, פלפל צ'ילי ומערבבים היטב.
    6. מוסיפים את העדשים (ללא המים). מערבבים ומוסיפים את ממרח אגוזי הקשיו, הקרם פרש והכוסברה הקצוצה.

      הוספת תגובה        שלח לחבר

    בחזרה להודעות »   
        תצוגת פורום:    שרשור     
        
      RSS  |   הוסף למועדפים www.india51.co.il/indianfood

    דואר אלקטרוני
     
    סיסמה
     
    שכחתי סיסמה?
    זכור אותי
    משתמש חדש?
    לחץ להרשמה!